SPAR a Rosalián

Az üzletlánc akciókkal, SPAR Válogatás borokkal, valamint egy különleges roséval is készül a Rosaliára, amelyet június 10-12. között szerveznek a Városligetben.

Nyár elején mi sem lehetne népszerűbb a könnyedebb rosé és fehér boroknál, pezsgőknél, gyöngyöző italoknál. A SPAR Magyarország egész évben odafigyel arra, hogy polcain ezek széles választékával találkozzanak a vásárlók, a „SPAR Válogatás” termékcsalád pedig eleve egyfajta garanciát jelent a minőségre. Az idei Rosalián az üzletlánc saját standján e válogatott, csak a SPAR és INTERSPAR áruházakban elérhető borválasztékból kínál ízelítőt. Természetesen azok is találnak majd kedvükre való bort, akik inkább a testesebb vöröseket szeretik, hiszen ezek közül is jó néhány elérhető lesz majd a standon. A fesztiválra szervezett akció keretében minden 3. elfogyasztott pohár bor után pedig a 4. ingyenes lesz.

A SPAR Magyarország a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft.-vel együttműködésben idén is kiválasztotta a Rosalia Rosét, a 11. Rosalia Fesztivál borát. Az idei nyertes illatában egzotikus gyümölcsökre emlékeztet, egyedi és komplex ízvilága, epres zamata hosszan és intenzíven érezhető.

A Borkultúra a közelmúltban nyílt pályázati felhívást küldött magyar borászoknak, keresve a nyár roséját. A beérkezett közel 40 pályázat közül borszakértők, a SPAR Magyarország beszerzői és a vásárlók – többkörös vakkóstolás után – választották ki a díjnyertes tételt. A Rosalia rosét a móri Paulus Molnár Borház készíti Merlot és Pinot noir házasításával. A bor a rendezvényen csak a SPAR standján kóstolható, a SPAR és INTERSPAR áruházak polcain pedig június elejétől kapható.

Azok, akik 2022. május 26. és június 8. között a SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházakban 15 000 forint felett vásárolnak, a kasszánál egy 50% kedvezményre jogosító kupont kapnak, amelyet a Rosalia Fesztivál helyszínén válthatnak be, így számukra a pohár féláron lesz elérhető.