A Wine in Moderation új központi honlapot indít

wine in moderation

A Wine in Moderation új honlapja (www.wineinmoderation.eu) modern megjelenéssel, hasznos funkciókkal, egyértelmű információkkal segíti a fogyasztókat és a szakembereket annak érdekében, hogy jól megalapozott döntéseket hozva ösztönözzék a bor mértékletes fogyasztását és fenntartható kultúráját.

Az új weboldal a Wine in Moderation összes tagját és támogatóját egyetlen felületen gyűjti össze, amely nem kevesebb, mint 12 nyelven érhető el és minden ország számára testre szabott üzenetet tartalmaz.

„Izgatottan várjuk a honlap indulását, amely fontos mérföldkövet jelent aktuális márkastratégiánk megvalósításában” – mondta Sandro Sartor, a Wine in Moderation elnöke. „Új honlapunk a modern és megújult formába öntött jelentős mennyiségű tartalom mellett egy vadonatúj felületként is szolgál világszerte működő szakemberek, tagjaink és támogatóink számára, amely kizárólagos hozzáférést biztosít szolgáltatásainkhoz, anyagainkhoz, eszközeinkhez.”

A Wine in Moderation honlapja az átalakítást követően öt tematikus részre csoportosítva jeleníti meg az információkat:

Borkultúra: ebben a részben a látogatók kedvükre merülhetnek el a borkultúra egyediségében, tippekkel gazdagodhatnak borturisztikai kirándulások szervezéséhez vagy akár egy borkóstoló levezetéséhez.

Mértékletesség: bemutatják a fenntarthatóság jelentőségét a bor élvezetének tekintetében és hasznos tájékoztatást nyújtunk arról, hogy kiknek tanácsos kerülni az alkoholos italok fogyasztását, milyen kapcsolat áll fenn a bor és az egészség között, a borfogyasztásról fogyókúra ideje alatt, illetve egyes borfajták kalóriatartalmáról.

Közösség: egy vadonatúj funkció segítségével az oldal látogatói nyomon követhetik a tagok és támogatók jelenlétét a világban egy olyan dinamikus térképpel, amelyen ráközelíthetnek bármelyik szereplőre és megtekinthetik azon tagok profilját, akik csatlakoztak a mozgalomhoz és elkötelezettek abban, hogy megfontolt döntéseik meghozatalában segítsék a fogyasztókat.

Szakma: ez a rész kifejezetten szakemberek számára készült, ahol bemutatj’k, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a Wine in Moderation mozgalomhoz való csatlakozásra és miért fontos ez az ágazat számára.

Rólunk: ahol a látogatók felfedezhetik, ki áll a borágazat társadalmi felelősségvállalási mozgalmának hátterében, megismerhetik jövőképüket, küldetésüket és céljaikat.

„Ez egy hosszú ideje tartó projekt. Az új weboldal személyre szabott látogatást nyújt a látogatók részére attól függően, hogy melyik országból származnak” – mondta Nadia Frittella, az egyesület főtitkára. „A weboldal híreit és eseményeit rendszeresen frissítjük annak érdekében, hogy a látogatók időben értesüljenek a környezetükben zajló eseményekről. Különös izgalommal tölt el minket teljesen új közösségi térképünk bemutatása is, amely kirajzolja támogatóink helyét a világon és demonstrálja a borágazat erős elkötelezettségét a fenntartható borkultúra iránt.”