Ügyintézés és mintaküldés nemzetközi borversenyekre 2021-ben is

A Magyar Szőlő- és Borkultúra Nkft. 2021-ben is folytatja a nemzetközi borversenyekre történő közös magyar nevezés ügyintézést és mintaküldést. Január elején már számos borverseny határideje esedékes lesz, erről a hírlevelükben, illetve honlapjukról lehet tájékozódni.

A még fennálló pandémiás helyzetre tekintettel partnereiknek a biztonságos ügyintézés kapcsán az alábbiakkal kell számolniuk:

Személyes irodai ügyintézésre (pénz befizetés, papírok kitöltése, kérdések tisztázása) nem lesz lehetőség, mindezeket online (telefon, e-mail, illetve honlapjainkon keresztül) lehet majd megtenni.

A borok átvétele az irodánál található raktáruknál történik majd. Kérik, hogy a szállító kolléga a borok átadásánál viseljen maszkot (ahogy a borok átvételét végző kolléga is viselni fog majd).

Fennálló pénzügyi tartozással rendelkező partnereiknek a tartozás kiegyenlítéséig nem vállaluják az ügyintézést.

A folyamatosan változó járványhelyzet miatt jövőre is elképzelhetőek csúszások a versenyek előre meghirdetett megrendezési dátumaiban. Esetleges versenyelmaradás és versenyidőpont-csúszás esetén a már felmerült díjak kiszámlázásra kerülnek.

A Borkultúra Nkft. irodája 2020. december 18-tól 2021. január 3-ig zárva tart!