Pezsgők és desszertborok tesztje következik

Szerkesztőségünk novemberben leteszteli a desszertborokat és körbejárja a hazai pezsgőkínálatot. A közelgő ünnepekre készülődve négy kategóriában várjuk a mintákat (pezsgők, késői szüretelésű tételek, tokaji borkülönlegességek, jégborok).

A pezsgőket a következő stílusokban várjuk: tradicionális pezsgők, palackos erjesztésű pezsgők, tankpezsgők, asti típusú pezsgők. Majd késői szüretelésű tételeket kóstolunk, ebbe a szekcióba az ország összes borvidékéről várjuk a mintákat. Végigkóstoljuk a tokaji borkülönlegességeket, az aszúkat, a szamorodnikat, a máslásokat és a fordításokat is. Lehet nevezni jégborral is.

Ha Ön bortermelő és szeretne benevezni a nagy ünnepi bor- és pezsgőtesztünkre, nem kell mást tennie, mint egy email kíséretében 4-4 palack mintát eljuttatni a kihelyezett szerkesztőségünkbe, november 2 és november 6 között, délután 2 és délután 6 óra között! Cím: 1089. Budapest, Benyovszky Móric u. 50.   Telefon: 30 -5611-636

Amennyiben Ön tokaji termelő, akkor kérjük, hogy szállítsa a mintákat a Gróf Degenfeld Szőlőbirtokra, november 2 és november 6. között, reggel 8 és délután 4 óra között! Cím: Tarcal, Terézia kert 9.   Telefon: 47-380-173

A borteszt után  bemutatjuk a nagyközönségnek is a tesztre benevezett borokat a Bor(teszt)kóstoló rendezvényünkön.

Kérjük, hogy minden esetben lássák el a borokat a szükséges dokumentációval. A nevezési lapon található információk nélkül a beküldött bort nem tudjuk értékelni! A mellékelt nevezési lapot kitöltve, elektronikus formában várjuk a borteszt@borespiac.hu emailcímre legkésőbb november 3. keddig!

A mintákat november 2 és november 6. között várjuk!

borteszt_nevezesi_lap_2020_11_12_desszertbor

borteszt_nevezesi_lap_2020_11_12_pezsgők