Csatlakozási lehetőség az MTÜ őszi kampányához

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos forgalomélénkítő kampányt indít szeptember 9-től, amely azt üzeni: a belföldi élmények nem érnek véget a nyárral, Magyarország turisztikai kínálata a főszezon elmúltával is számos lehetőséggel vár. A kampányhoz az MTÜ szolgáltatók jelentkezését várja.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a kampány során szálláshelyek, vendéglátóegységek, borászatok, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére számít, és várja azok jelentkezését, akik szívesen együttműködnének az utószezon turisztikai forgalmának élénkítésében.

A kampány keretében a szolgáltatók 2020. szeptember 9. és október 15. között Magyarország ősszel is vár! néven speciális ajánlatot hoznak létre. Az MTÜ az ajánlatokat a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

A kampányhoz ennek az adatlapnak a kitöltésével lehet csatlakozni, legkésőbb szeptember 6-ig.

Az MTÜ egyúttal arra kér minden szolgáltatót, továbbra is fokozottan tartsa szem előtt az MTÜ Covid-19 kézikönyvében megfogalmazott ajánlásokat, mert a biztonság továbbra is elsődleges, mindannyiunk közös érdeke. Ezért nagyon fontos, hogy mindenki kiemelt figyelmet fordítson a lehető legbiztonságosabb körülmények megteremtésére. (>> Covid-19 kézikönyv)

További információk a kampany@mtu.gov.hu e-mail címen kérhetők, illetve a kampány oldalán olvashatók IDE kattintva.