Új Tokaji webáruház indult

A Tokaji My Love projekt egy régi álom megvalósulása, melyet egy lelkes, fiatal csapat azzal a céllal hozott létre, hogy Tokaj legjava, prémium kategóriás termékei egy helyen legyenek elérhetőek.

www.tokajimylove.com oldalon a történelmi borvidék kiváló borai, helyi, kézműves finomságok (lekvárok, szörpök, mézek, édességek, pékáru, kávé), különleges, hegyaljai termelőktől egyedileg összeállított csomagok, színvonalas szállások és színes programok találhatóak. Az oldal kizárólag helyi borászok, termelők és szolgáltatók termékeit kínálja.

A Tokaji borvidék szerelmesei – vagy leendő rajongói – ezen a felületen keresztül betekintést nyerhetnek a hegyaljai életbe, a blogon pedig rendszeresen beszámolnak a régiót érintő legfontosabb eseményekről, illetve színes programokról. Ezen kívül a települések történetéről és fontosabb nevezetességeiről, mesés dűlőkről, történelmi örökségekről, értékes terroirról is olvashatnak az oldal látogatói.

Az online tér mellett rendhagyó offline aktivitással is készülnek a projekt megálmodói. A tervek között szerepel ugyanis több olyan delikátesz kialakítása, ahol a webáruházban szereplő termékeket megkóstolhatják és meg is vásárolhatják. A leendő központok stílusos, modern köntösben, viszont igazi hegyaljai életérzéssel megtöltve várják majd a látogatókat.

Továbbá amint a körülmények engedik, a honlapon hamarosan arra is lesz lehetőség, hogy személyre szabott borkóstolásra jelentkezzünk és magas színvonalú szállást is foglaljunk többféle árkategóriában. A koronavírus okozta nehéz helyzetben különösen nagy szerepe van a prémium, tradicionális hazai termékeket és szolgáltatásokat összegyűjtő kezdeményezésnek, hiszen ez egy regionális szintű együttműködés, igazi összefogás a Tokaji borvidék értékeinek méltó reprezentálása érdekében.

További információk elérhetőek a tokajimylove.com oldal mellett a instagram.com/tokajimylove és a facebook.com/Tokaji-My-Love oldalon.