Így segítik a borászok az otthoni borozást

A Pannon Bormíves Céh összegyűjtötte, hogy tagjai milyen kezdeményezésekkel és kedvezményekkel álltak elő a járványhelyzet kapcsán.

A Céh tagjai a korábban meghirdetett maszkleadási kampánnyal, valamint adományokkal is segítették az egészségügyi dolgozókat a kialakult járványügyi helyzetben. Eközben az üzletről, a fogyasztókról sem feledkeztek meg: mindenki a maga módján és lehetőségei szerint hozott létre kedvezményeket és kezdeményezéseket, melyeket a Céh most a honlapján össze is gyűjtött. Néhány példa:

Balla Géza Pincészete Facebook oldalán gyűjtötte csokorba az összes olyan kereskedőt, ahonnan a ménesi borok biztonságosan házhoz rendelhetőek.

Tokaj Kikelet Pince – Ízműhely és Bott Frigyes borait, sok más céhtagé mellett, a Bortársaság szállítja házhoz.

A Bock Pincészet #borozzotthon csomaggal lepte meg vásárlóit, aminek borait élő bejelentkezés során mutatta be Bock József és Tamás Róbert.

Bolyki Pincészet elindította webshopját, ahonnan házhoz rendelhetőek boraik és válogatásuk.

Vylyan Pincészet rendhagyó videókban tartja a kapcsolatot követőtáborával, de természetesen folyamatos online kedvezményekkel is meglepi őket webshopjában.

Bussay Pincészet minden 5. megvásárolt palackhoz plusz egyet küld ajándékba, amit ők választanak ki a vásárlóknak. Ezen felül pedig 5 palacktól a házhoz szállítás is díjmentes.

St.Andrea Borászat 5.000 Ft felett tette ingyenessé a házhoz szállítást, az ország egész területén. Ezen kívül különleges és ritka borválogatásokkal, valamint online borkóstolókkal kedveskedik vásárlóinak.

Dúzsi Tamás Pincéje szintén elindította webshopját, melyben több válogatással és egyedi borsorral is találkozhatnak.

Az Eszterbauer Borászat e-mailes vagy telefonos megkeresések alapján, futárszolgálat segítségével továbbra is kiszállítja borait.

A Figula Pincészet ugyancsak elindította kiszállítási lehetőségét, valamint egy kedves nyereményjátékkal tartja a jókedvet követőiben, akik bort nyerhetnek – élményért cserébe.

Font Pincészet is arra biztatja közösségét, hogy maradjanak otthon, és az újraindulásig a legtöbb üzletláncban is megtalálható boraikkal töltsék fel a készleteiket.

Frittmann Borászat egy játékos otthoni borfesztiválra sarkallja a borkedvelőket, aminek a végén egy hatos kartonnal gazdagodhat egy szerencsés nyertes.

Gál Tibor Fúzió különböző kedvezményeket kínál a helyszíni vásárlásra, ugyanakkor online rendelés esetén különböző otthoni válogatásokból is választhatnak, valamint egy egyedi Borkötvényt is megvásárolhatnak.

Gere Attila Pincészetének webáruházában is számos különleges borral (de sok minden mással is) és összeállítással találkozhatnak, mint a Borozz a barátoddal csomag, amit ingyenes házhoz szállítással lehet megrendelni.