Spanyol út a nyereménye a legrátermettebb sommelier-nek!

Figyelem! Sommelier-házibajnokság indul kezdőknek és amatőröknek, 1:20-hoz az esélye, hogy spanyol utat nyer, aki időben benevez!

Maximum 20 fő jelentkezését fogadják el a Fiesta de Vino spanyol boresemény szervezői, a 20-ból fele továbbjut a második fordulóra (amelyre már fizetést is kapnak a versenyzők), és a 10-ből egyvalaki megnyeri a 3 napos madridi borutazást. A nyeremény nem kicsi: tartalmazza a repülőutat, a szállást, az étkezéseket, és mindenek felett belépőt a XXI Salón de los Mejores Vinos de España kóstolóra – vagyis a spanyol Guía Peñín borkalauz 90 pont feletti borainak bemutatójára. A győztes természetesen kíséretet is kap, nem kell egyedül bolyongania a spanyol fővárosban.

 

Ki jelentkezhet?

Bárki, aki szereti a spanyol borokat, képes ügyesen felbontani egy palackot és szervírozni a bort, de legalább olyan fontos, hogy kedves legyen, megtalálja a hangot a vendégekkel, segítőkész legyen, rendelkezzen az empátia ritka képességével. Nincs szükség tehát óriási elméleti tudásra, sem több év gyakorlatra, kezdők és amatőrök is jelentkezhetnek, de a szervezők a már gyakorlottabbakat sem fogják elűzni. A tavalyi győztes, Evans Victoria már túl van jól megérdemelt spanyol útján, ő a cava fővárosában vett részt egy alapos továbbképzésen. Vicky azóta megnyerte a MASOSZ bajnokságát is, ő természetesen az idei Fiesta de Vino-versenyen már nem indulhat, hogy a kevésbé profiknak is legyen esélye.

A tavalyi győztes, Evans Victoria az idén a Magyar Sommelier Szövetség országos versenyét is megnyerte

Jelentkezési határidő: március 20.

Az első fordulóra a Miele Aktív Konyhában kerül sor március 25-én 16 órakor.

További információ:

http://fiestadevino.hu/2020/03/02/ismet-spanyol-utat-nyerhetsz/?fbclid=IwAR3PvN__RsDUDX01F4VayPMqSlVJMmIZNoj-SFiheD1dGlc8d7RVq3OAGy0