Sokszínű feltöltődési lehetőséggel vár Magyarország ősszel és télen is

furdFotó: MTÜ

„Búcsúztasd pihenéssel az őszt” címmel folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata, amely a gazdag, őszi kulturális és kulináris programkínálat mellett ezúttal a sokszínű hazai feltöltődési lehetőségeket mutatja be. Magyarország fürdőhely kínálata rendkívül sokszínű, és minden évszakban nagyszerű lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra. Az MTÜ az őszi-téli időszakban többek között azzal segíti az utazást tervezőket, hogy egy online térképre helyezte a hazai gyógy- és élményfürdőket, megkönnyítve az utazási döntések meghozatalát.

Hazánk a legjelentősebb termálvízkészlettel rendelkező országok egyike a világon; kétezer éves fürdőkultúránk mellett közel 1500 termálkút és több mint 270 féle elismert ásvány- és gyógyvíz található Magyarországon. Ősszel csodálatos és ezerszínű vidéki tájak várják a kirándulókat, és a tél beköszöntével új lehetőségek nyílnak a kikapcsolódásra vágyók számára, amit elsősorban Magyarország gyógyvizekben gazdag fürdőhelyei kínálnak.

A Magyar Turisztikai Ügynökség kampányának fő célja, hogy bemutassa, Magyarország négy évszakos úti cél, és megannyi csodával várja a belföldi utazóközönséget az őszi-téli időszakban is. Arra törekszünk, hogy megmutassuk: ilyenkor is érdemes elutazni az ország különböző pontjaira és ott a feltöltődés élményét választani; a fiatalokat pihentető wellness, a családokat szórakoztató beltéri strandolás, az idősebb korosztályt pedig gyógyhatású regenerálódás várja az ország legendás és kevésbé ismert fürdőhelyein egyaránt.

A természetes regenerálódást segítő hazai gyógy- és élményfürdőket összegyűjtötte és egy online térképre helyezte az MTÜ, amit november 14-től a csodasmagyarorszag.hu weboldalon a Fürdőtérkép menüpontra kattintva érnek el az érdeklődők. A kiválasztott fürdőhelyről részletes információval szolgálunk, így már indulás előtt minden tudnivaló az utazók rendelkezésére áll, hogy a lehető leghatékonyabban használják ki a feltöltődésre szánt időt.

Az MTÜ egy új kisfilmmel is inspirál az ország kincseinek felfedezésére az év végi időszakban, melyet itt lehet megnézni. Ahogy csendesednek a nevetések odakint, úgy erősödnek bent; szeretnénk, ha idén a lehető legtöbb magyar család tartalmas pihenéssel búcsúztatná az őszt.

A feltöltődés a legjobb ajándék mindenki számára, ehhez pedig megannyi lehetőséget biztosít a páratlan adottságokkal rendelkező hazai fürdőhelyek széles tárháza. Az MTÜ integrált őszi-téli kampánya eredményeként bízunk benne, hogy minél többen kelnek útra párban vagy családdal, hogy felfedezzék valamely hazai fürdőhelyet és környékét, elmerüljenek a feltöltődés élményében és ezt szeretteiknek is továbbadják a legkedvesebb karácsonyi ajándékként. Többek között ebben is segít a Széchenyi Pihenőkártya, amely az őszi-téli időszakban is nagyszerű lehetőség a kikapcsolódni vágyóknak, legyen szó akár gyógyfürdőzésről vagy wellness-szolgáltatásokról.

(Forrás: MTÜ)