A MAGNUM palackban szebbé érik a bor

Fotó: Adonyi Gábor/Pexels

A Borhálóban van Magyarországon a legnagyobb bag in box kínálat ( több, mint 30 tétel), most büszkén állíthatom, hogy MAGNUM palackos tételekből is nagyhatalom lett.

Sokszor alakulhat olyan helyzet az életben, amikor a bag in box túl nagy, viszont a normál palack éppen túl kicsinek bizonyul. Ilyen helyzetekre találták ki a MAGNUM palackot, amely pontosan a duplája a 0, 75-ös normál palacknak. Egyes nézetek szerint Champagne-ban, mások szerint Bordeaux-ban fejlesztették ki, mondván ez a méret a legalkalmasabb a nemes nedűk érlelésére.

A Borhálóban megtalálható pincészetek nagy örömmel használják ezt a kiszerelést, számos olyan tétel megtalálható kínálatunkban, amelyet nemzetközi hírnévnek is örvendő nagy magyar borászok kifejezetten a Borháló Vásárlók számára alkottak meg. Összesen több, mint 50 különböző nedű; fehér, rosé, vörös, sőt nagy büszkeségünkre most már egyedülállóan a piacon gyöngyöző formájában is.

…..Malatinszky, Mészáros, Günzer, Szeleshát, Tóth Ferenc, Szőke Mátyás,Molnár,  Istvándy, Feind, Vesztergom, Ludányi,Polgár, Szentpéteri, Lisicza, Feind, Borbély, Bogdán, Szeleshát…..

A MAGNUM palackok mellett szól, hogy azokban szebbé érik a bor,  valamint a BORHÁLÓBAN több, mint 50 MAGNUM tétel közül lehet válogatni, továbbá elegáns, iváló ár-érték arányú, illetve egy normál boros palack társaságban túl kevés és a vásárlók kedvence.

(Forrás: Borháló)