Különleges húsvéti menük az Emirates-től

Emirates húsvéti különlegesség lounge

Az Emirates szezonális meglepetésekkel készül a húsvéti ünnepekre, amelyek minden utazási osztályon, illetve a kiemelt reptéri lounge-okban érhetők el. A húsvéti fogásokat április 19-23. között kóstolhatják meg azon utasok, akik Dubajból Ausztráliába, Új-Zélandra, az Amerikai Egyesült Államokba, Brazíliába, Dél-Afrikába, Ghánába vagy a Fülöp-szigetekre utaznak.

 A légitársaság kiemelt figyelmet fordít az ortodox húsvétra is, a különlegességeket az április 28-án Oroszországba vagy Görögországba utazók kóstolhatják meg.

A fedélzeten az utasok az Emirates saját receptje alapján, kézzel készült húsvéti kalácsot kóstolhatnak meg, amelynek fűszeres tésztája narancshéjjal, datolyával és ribizlivel készül, míg a gyerekek a húsvéti nyuszi ihlette desszertek közül válogathatnak. A Prémium osztályokon utazók különböző húsvéti édességek közül válogathatnak – A First Class utasok a Lakrids „Egg” Dulce de Leche Liquorice Balls húsvéti kiadását találják meg ajándékkosarukban. Ez a szezonális kínálat kiegészítésként szolgál a regionális ihletésű fedélzeti ételekhez, amelyek minden Emirates járaton elérhetők.

Április 21-én és 22-én a Dubaji Nemzetközi Repülőtér mind a hét Emirates lounge-ában és a légitársaság további kiemelt lounge-jaiban is elérhetők lesznek a húsvéti finomságok. Dubajban az utasok megkóstolhatják a hagyományos húsvéti kalácsot, a Simnel cupcake-et, répatortát és banoffee desszerteket. Továbbá a Coffe Planet egész héten olyan ünnepi italokat szolgál fel, mint például a Marshmallow Mocha és a White Chocolate Breve.

Az Emirates további kiemelt reptéri lounge-jaiban a törzsutasok és a Prémium utasok különböző, helyi ízek ihlette húsvéti menüket ismerhetnek meg, mint például a római Emirates lounge-ban báránybordát articsókával és mentával szervírozva, Fokvárosban és Johannesburgban pedig a Dél-afrikai pácolt halat. A kuala lumpuri lounge-ban húsvéti kenyérrel, az USA-ban pedig húsvéti báránycombbal várják az utasokat.

A húsvéti időszak alatt utazók több mint 4 000 csatorna közül válogathatnak az ice, fedélzeti szórakoztatórendszerben, beleértve közel 1 000 filmet a világ összes pontjáról. Az új család-barát filmek között megtalálható az Így kerek az élet, a Barátom, Róbert Gida, Nem férek a bőrödbe, Végzet órája és a Mary Poppins visszatér. A széles körű szórakoztatás mellett az utasok már előre összeállíthatják zenei, filmes és az általuk kedvelt TV műsorok lejátszási listáját az Emirates applikáció segítségével, amit szinkronizálhatnak a fedélzeten lévő ülésükkel, ezzel is fokozva a fedélzeti szórakozást.

A földön és levegőben egyaránt megtartott húsvéti ünneplés elhagyhatatlan része az Emirates által kitűzött céloknak, miszerint emelje az utazás élményét az egyedi és szezonális ajánlatain keresztül.

(Forrás: Emirates)