Októberi bortesztünk: Cabernet franc, Cabernet Sauvignon

A Bor és Piac magazin októberi tesztjén Cabernet franc és Cabernet Sauvignon fajtaborokat tesztelünk, valamint olyan házasításokat, amelyekben legalább 50 %-os arányban található a két fajta egyike. A teszt helyszíne Villány, a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka verseny Középbirtok kategóriájában első helyen végzett Tiffán birtok.

A mintákat – fajtánként 3 palackot – a Bor és Piac magazin szerkesztőségébe várjuk október 9-13. között. Címünk: Rubin Hotel, Budapest, Dayka Gábor utca 3. (Ha nem vagyunk a szerkesztőségben, a hotel recepcióján is leadhatják a mintákat 0-24 óra között.) Akinek kényelmesebb, az közvetlenül a Tiffán-pincénél is leadhatja a mintákat október 12-13-án.

Kérjük, hogy minden esetben lássák el a borokat a szükséges dokumentációkkal! A nevezési lapon található információk nélkül a beküldött bort nem tudjuk értékelni! A mellékelt nevezési lapot kitöltve, elektronikus formában várjuk az info@borespiac.hu emailcímre a mintákkal egyidőben, de legkésőbb október 15-ig.

borteszt_adatlap

A Tiffán-pince kivételes esetben október 16-án, hétfőn is átvesz mintát, de csak akkor, ha a nevezési lapját korábban már elküldték a szerkesztőségbe.