PálinkaMozi – Ilyen még nem volt!

69

A borok és filmek párosítása bizonyítottan működik. A VinoPiano ezúttal a pálinka és a mozi kombinációjával is megpróbálkozik.

 

2017. április 22-én, szombaton, 18 órakor a VinoPiano Borbárban (Bp., IX. ker. Tűzoltó utca 22.) az Agárdi Pálinkafőzde és a Schiszler párlatait lehet majd kóstolni David Lynch Veszett a világ című, 1990-ben készült filmje mellé.

Az Agárdi Pálinkafőzde és a Schiszler pálinkák minden cseppjében ott vannak a zamatos gyümölcsök és a főzési technológia bársonyosra párolja őket. Ezek a gyümölcsök nem a fa alól kerülnek összeszedésre, hanem a legideálisabb állapotban szedik le őket.

A film pedig David Lynch és Nicholas Cage korai találkozásának terméke, a pálinkákhoz illően egy igazi kis tüzes roadmovie, a szabadságról, szerelemről, bűnről és bűnhődésről, csipetnyi őrülettel és misztikummal fűszerezve.

Az első PálinkaMozi Facebook-oldala itt található.

Az eseményre a belépő 3500 Ft-ba kerül, ami tartalmazza a pálinkákat és a filmnézést is. A szervezők a kiszámíthatóság végett előre utalást kérnek a következő számlaszámra: VinoPiano Kft, Budapest Bank 10102103-38071100-01003000, a megjegyzés rovatba pedig a következőt kérik írni: „PálinkaMozi” és NÉV+ 1,2,3… Az utalás után pedig egy emailt kérnek a borkandur@gmail.com címre.