Még lehet nevezni a Média Borára

A Bor és Piac szerkesztősége idén is meghirdeti a Média Bora versenyt. A nevezéseket február 25-éig várjuk, a mintákat február 26-áig. Az eredményt március 18-án, a Médiapiac konferencián mutatjuk be, ahová a győztes borászokat is meghívjuk. A Média Bora versenyről a Bor és Piac áprilisi számában közlünk részletes beszámolót.

A borok értékelésére idén is a magyar média borkedvelő szakembereit kértük fel.

Öt kategóriában lehet nevezni: fehérborok, vörösborok, rosé borok, pezsgőborok (pezsgők, gyöngyöző- és habzóborok), természetes édes borok. A nevezési lapot cikkünk végén találja.Ha borát be kívánja nevezni, kérjük, küldjön nekünk előzetes értesítést az info@borespiac.hu címre, a borból pedig tételenként 4 palackot szíveskedjék eljuttatni a Grabowski Digital Kiadóba (Budapest 1118 Dayka Gábor utca 3. 105/A), legkésőbb február 20-áig. A nevezési díj 10 000 Ft + áfa tételenként.

A nevezők kedvezményesen vásárolhatnak hirdetési felületeket a Bor és Piac magazinban.

A teszt eredményei a Bor és Piac következő számának „Média bora” mellékleteként jelennek meg. A győztes borok termelőit  vendégül látjuk őket, és promóciós lehetőséget biztosítunk számukra márciusban az egri Médiapiac konferencián, ahova mintegy ötszáz vendéget várunk a magyar média világából. A gálavacsorán adjuk át ünnepélyes keretek között a Média Bora okleveleket is.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK: