ÚJRA! – Medencés augusztus 20. a 2HA-nál / Szent György-hegy

Már már szokássá vált, hogy minden évben augusztus 20-án Török Csaba „bulit szervez”, amolyan barátit, egész naposat, medencéset. Most – regisztráció ellenében – mindenkit vár, aki a 2HA tágabb baráti körébe tartozik. Szakmázás, borok, pezsgők, kilátás, medence, gasztronómia…

››› Szeretettel meghívunk egy a szokásosnál lazább hangulatú délutánra, ahol a jó hagulatot a a táj , a 2HA borok és pezsgők biztosítják, a harapnivalókért gasztroshowman barátok Czinege Tamás, Stoller Márton és Piszkor Norbert ( Füst és Buborék, Gastro-Hack) csapata felel, a DJ pult mögött pedig Papa Áron (PAP wines) és a fellépést ritkán vállaló Pécsi-Szabó Dénes áll.
››› GASZTRO Czinege&Stoller&Piszkor füst és buborék road show-ja. A kenyér ünnepén a helyszínen sütnek kenyeret, hozzá Kinga kamrájából válogatnak finomságokat. / Gastro-Hack, Márton Stoller Piszkor.
››› BOR Török Csaba és a 2HA borai
››› ZENE: The O’Sullivan Three (Ian O’Sullivan), DJ PAPA ÁRON és PÉCSI SZABÓ DÉNES
››› JÓGA: indítsd a napot 11:00-kor a medenceparton egy energizáló deepWORK jógával. Annamari részben kitartott, részben intenzív és dinamikus mozdulatokkal majd alapos nyújtással készül. Jelentkezés: borntobealpha88 [kukac] gmail.com
Este tüzijáték, napközben beszélgetés és kóstolgatás, reggel jóga, és még sok más. A programok a Facebook eseményben frissülnek folyamatosan.
A részvétel regisztrációhoz kötött, belépő nincs.
REGISZTRÁCIÓ: info [kukac] 2ha.hu

(Forrás: 2HA Facebookm esemény)