Még lehet jelentkezni a Vinitaly magyar standjára

Vinitaly

Utolsó lehetőség! 2023. április 2-5. között ismét lesz magyar borokat bemutató stand a Vinitalyn Veronában, ahova február 7-ig még lehet jelentkezni. A magyar standnak társszervezője a Bor és Piac magazin, maximum három borászat jelentkezését várjuk.

A Vinitaly, mint a világ egyik legnagyobb borkiállítása, a nemzetközi borszakma legfontosabb referencia eseménye, ahol az üzlet a szenvedélyhez társul. Néhány adat ennek illusztrálására:

  • 2022-ben 88.000 borszakember látogatta meg a Vinitaly-t 139 országból
  • 4.500 kiállító 41 országból mutatta be legújabb termékeit
  • több mint 400 szakmai rendezvényre került sor a Vinitaly 4 napja alatt
  • több mint 2.000 szakújságíró tudósított a kiállításról
  • nagyszámú szakmai borkóstoló és szakmai találkozó került megrendezésre
  • ’TASTE & BUY’ program – B2B megbeszélések szponzorált nemzetközi vevőkkel az ezt igénylők számára. Az eseményen 2022-ben mintegy 18. 000 bor került bemutatásra a 32 országból érkező buyereknek.

A Vinitalyn belül Vininternational néven a „D” jelű pavilonban kaptak helyet a külföldi kiállítók, ezzel is kiemelkedve a hatalmas olasz borkínálatból.A pavilonban kiállító cégeknek lehetőségük volt használni az ingyenes kóstoltató termet, ahol nagyobb nemzetközi ismertséget szerezhetnek boraiknak. Az ebben a pavilonban kiállítók ingyenesen kapták a jégellátást boraik hűtéséhez és folyamatos volt a tiszta kóstoltató poharak biztosítása.

A Vinitalyval egy helyen és egy időben kerül megrendezésre az Enolitech borászati felszerelések és berendezések szakvására.

Örömmel segít minden további felvilágosítással és konkrét ajánlattal a Veronai Vásár magyarországi képviselete, illetve a Bor és Piac magazin (bozzai.borespiac@gmail.com). Lapunk már 2017-ben is közreműködött a magyar stand létrejöttében, az erről szóló híradásunkat és a kiállítók tapasztalatait itt olvashatják.

Mathiász Janina – Tel.: +39 335 640 1546 és Bótáné Csuka Ilona – Tel.: 06-30/454-2928, e-mail: veronaivasarkepviselet@gmail.com