Borest a Heimann Családi Birtokkal

2020. november 5-én 19 órától Heimann Zoltán és fia, ifjabb Heimann Zoltán lesznek a Jardinette Kertvendéglő vendégei.

A vendéglő borest-sorozatában a Heimann-borok mellé a Jardinette konyhafőnöke, Prauda László párosított izgalmas fogásokat.

A menü:

  • Viognier 2019 – Amuche: Kamillás barack shot
  • Szekszárd Kékfrankos 2018 – Cékla Carpaccio meggyes balzsamecettel, tápióka chips-szel
  • Bati Kereszt Kékfrankos 2018 – Vajas tésztában sült kacsa ragu, saláta rügyekkel
  • Birtokbor 2017 – Lassan sült marhapofa, gyümölcsös polentával (cseresznye,meggy) , hickorys pecsenye szafttal
  • Barbár 2017 – Csokoládé krém kakaóbab törettel, szeder coulival

A vacsoraest ára: 13.990 Ft+12.5% felszolgálási díj/ fő

További részletek a vendéglő oldalán érhetőek el.