2020. november 5-én 19 órától Heimann Zoltán és fia, ifjabb Heimann Zoltán lesznek a Jardinette Kertvendéglő vendégei.
A vendéglő borest-sorozatában a Heimann-borok mellé a Jardinette konyhafőnöke, Prauda László párosított izgalmas fogásokat.
A menü:
- Viognier 2019 – Amuche: Kamillás barack shot
- Szekszárd Kékfrankos 2018 – Cékla Carpaccio meggyes balzsamecettel, tápióka chips-szel
- Bati Kereszt Kékfrankos 2018 – Vajas tésztában sült kacsa ragu, saláta rügyekkel
- Birtokbor 2017 – Lassan sült marhapofa, gyümölcsös polentával (cseresznye,meggy) , hickorys pecsenye szafttal
- Barbár 2017 – Csokoládé krém kakaóbab törettel, szeder coulival
A vacsoraest ára: 13.990 Ft+12.5% felszolgálási díj/ fő
További részletek a vendéglő oldalán érhetőek el.