A konyhaművészet egyik hazai nagymestere, négy szakácskönyv szerzője Európa több nagyvárosának előkelő konyhájában megfordult már és számos hírességnek tett az asztalára varázslatosabbnál varázslatosabb ételeiből. A hagyományos fogások újra gondolt változataiból jó néhányat a nézők szeme láttára is elkészített a Konyhafőnök szigorú zsűrijeként, kedvence ételét, a rakott krumplit is gyakran tálalja új köntösben.
Ha szívesen látnád őt munka közben, ha kíváncsi vagy, hogyan építi be egy-egy tradicionálisabb ételbe a Szőlőmagolajat, a Mustmézet, vagy épp a Verjus-t, vagy csak szívesen kóstolnád egy híres séf főztjét, akkor már most érdemes asztalt foglalnod Teraszunkra!
Menü:
 1. Cézár saláta frissen grillezett csirkével / vagy nélküle (Vylyan szőlőmagolajjal) 1900 Ft csirkével / 1700 Ft anélkül
 ajánlott bor: Vylyan Herka Chardonnay 2018
2. Hermelin (Vylyan szőlőmagolajjal pácolt camembert) friss sóskalevéllel, rozés ribizlivel, pirított magvakkal 1800 Ft
 ajánlott ital: Vylyan és MadScientist közös söre a Cherka
 Séfünk, Reszkető Tamás készíti
 
 Főétel
 1. Tokhal filé céklás burgonyapürével, kelkáposzta chips -vel, rizlinges fokhagyma mártással 3700 Ft
 ajánlott bor:Vylyan Boszorkány Rizling Cuvée 2018
 Séfünk, Reszkető Tamás készíti
2. Füstölt kacsamell mustmézes sárgarépával, bulgurral 3800 Ft
 ajánlott bor: Vylyan REDy 2018
3. Sztroganov sertésszűz verjus-vel, tepertős nudlival 3500 Ft
 ajánlott bor: Vylyan Csóka 2015
Desszert
 Mákos guba bazsalikomos citrom sorbet-val 990 Ft
További információ itt olvasható.
(Forrás: Villány-Siklósi Borút Egyesület)
 
 

 
  
  
 