Felfedte titkait a Hilton Garden Inn Budapest City Centre

Bemutatták a sajtónak a Hilton Garden Inn szállodalánc legújabb tagját, a Hilton Garden Inn Budapest City Centre-t. Alexandra Murray, alelnök, Hilton’s Focused Service Operations (EMEA) és Manuela K. Brode, a Hilton Garden Inn Budapest City Centre szállodaigazgatója körbevezették az újságírókat a hotelben, valamint annak titkos kertjeiben és ízelítőt adtak a helyi finomságokból.

„Európában már 65 Hilton Garden Inn működik, és nagyon örülünk, hogy Magyarországon is megnyithattuk az első szállodánkat, a Hilton Garden Inn Budapest City Centre-t.” – mondta el Alexandra Murray, alelnök, Focused Service Operations, EMEA. „Páratlan belső kertjeivel és modern hangulatával a szálloda tökéletes hely arra, hogy a Hilton Garden Inn híres vendégszeretetét Magyarországon is megismertethessük. ”

A szálloda dizájnjának középpontjában a kertmotívum áll: a koncepció egységét a stilizált levélminta adja. Ez a minta a folytonosságot biztosítva megjelenik a szőnyegeken, a vendégszobák kávéasztalain, a tükrökön és a belső kertekben is.

A tervező, Carmen Tanase Budapest utcáin tett sétái során merített ihletett. Amikor eldugott parkokba és kis terekbe botlott, úgy döntött, a belső növényekkel teli udvarok okozta meglepetést újrateremti a hotel földszintjén, így a vendégek két belső kertet is élvezhetnek. Az egyik, a Titkos Kert az étteremből nyílik tele burjánzó növényekkel. A rendezvénytermek a Geometrikus Kertre nyílnak, ahol apró növények bújnak elő a természetes kőburkolat között. A növények megegyeznek a közeli Oktogonon találhatókkal, amiket a tervező sétája közben fedezett fel. A két kis oázis mellett a lobby természetes anyagait az oszlopokra telepített függőleges kertek gazdagítják.

Manuela K. Brode, a Hilton Garden Inn Budapest City Centre szállodaigazgatója kiemelte: “Budapest látnivalói lélegzetelállítók, gyönyörű az építészete és izgalmas a kultúrája. Büszke vagyok arra, hogy olyan miliőt tudtunk kialakítani, amely tükrözi a minket körülvevő környezetet, és mintegy a várost részeként működik. Ebben a környezetben a vendégek valóban megtapasztalhatják a Hilton Garden Inn szívből jövő vendégszeretetét.”

A hotel vendégei a rendelésre készített reggelik vagy a hosszú sétákkal töltött nap utáni vacsorák során belekóstolhatnak az igazi magyaros ízekbe. Az ínycsiklandó fogások, mint például a séf specialitása, a harcsapaprikás, a Garden 79 Restaurant&Bar étteremben helyi alapanyagokból készülnek, részben a séf saját kertjéből. A hotelben helyi kézműves sörök és helyben kevert koktélok kínálatát is élvezhetik az idelátogatók.

A hotellánc híres az újításokról: a Hilton vezette be a légkondicionálást a lobbykban, a televíziót a szobákban, a számítógépes foglalási rendszert és még a piña colada koktélt is. Ezúttal a minibárt gondolták újra. A lobbyban helyet kapott üzletben, a The Shopban 24 órában vásárolhatók egészséges, ízletes és friss ételek, így a vendégek saját ízlésüknek megfelelően tölthetik fel szobai hűtőiket.

A Hilton Garden Inn Budapest City Center tagja a Hilton Honors díjnyertes hűségprogramjának, amely a Hilton 17 különböző szállodaláncában működik. Azok a tagok, akik közvetlenül foglalnak, azonnali kedvezményekben részesülnek, mint például a rugalmas fizetés, mely során hűségpontjaik és pénz szinte bármely kombinációjával fizethetik ki szobájukat; továbbá egyedi, tagoknak szóló kedvezmények, ingyenes wifi és Hilton Honors mobil applikáció érhetők el.  Foglaljon közvetlenül a Hilton.com-on, a Hilton Honors alkalmazáson keresztül, vagy más hivatalos Hilton csatornán keresztül további kedvezményekért.

(Forrás: Hilton Garden Inn)