Pezsgők és desszertborok tesztje – frissítés

Figyelem! Még ma (11.06.) délutánig beszállíthatja borait a Dereszlához, a lenti tájékoztatóban foglaltak szerint. Ha halaszthatatlan ok miatt csak holnap (szerdán), azaz határidőn túl tudná leadni a mintákat, jelezze emailben, igyekszünk megoldást találni.

Szerkesztőségünk novemberben leteszteli a desszertborokat és körbejárja a hazai pezsgőkínálatot. A közelgő ünnepekre készülődve négy kategóriában várjuk a mintákat (pezsgők, késői szüretelésű tételek, tokaji borkülönlegességek, jégborok).

A pezsgőket a következő stílusokban várjuk: tradicionális pezsgők, palackos erjesztésű pezsgők, tankpezsgők, asti típusú pezsgők. Majd késői szüretelésű tételeket kóstolunk, ebbe a szekcióba az ország összes borvidékéről várjuk a mintákat. Végigkóstoljuk a tokaji borkülönlegességeket, az aszúkat, a szamorodnikat, a máslásokat és a fordításokat is. Lehet nevezni jégborral is.

Ha Ön bortermelő és szeretne benevezni a nagy ünnepi bor- és pezsgőtesztünkre, nem kell mást tennie, mint egy email kíséretében 3-3 palack mintát eljuttatni a szerkesztőségbe: Grabowski Digital, Rubin Hotel, 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3. 1. emelet 207/A.

Kérjük, a mellékelt nevezési lapot emailen küldje el az info@borespiac.hu címre legkésőbb október 29. hétfőig!

A mintákat legkésőbb október 31. szerdáig várjuk a szerkesztőség budapesti címén, vagy október 30. keddtől november 6. keddig, délelőtt 10 órától délután 4 óráig a Dereszla Pincészet titkárságán (3916 Bodrogkeresztúr, Felső utca 2.)

borteszt_nevezesi_lap_2018_1112