„Az Unicum a gyengéd?”

A Zwack Múzeum és Látogatóközpont minden érzéket megmozgató pincetúrája egész évben elérhető az Unicum- és történelemrajongók számára, de karácsony alkalmából december 16-án és 17-én új tárlatvezetők várják a vendégeket: az ünnepi túrán Zwack Sándor és a Halott Pénz kalauzolja végig a látogatókat a Zwack család és az Unicum történetén.

A hagyományos túrákhoz hasonlóan most is megismerhetik a Zwack család és a több mint 225 éve titkos recept alapján készülő Unicum történetét, megtekinthetjük Közép-Európa legnagyobb, több mint 17 000 darabos minipalack-gyűjteményét, és persze megkóstolhatjuk az Unicumot és az Unicum Szilvát egyenesen a hordókból csapolva. Ezúttal azonban különleges idegenvezetők várnak minket: Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke és hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Halott Pénz vezeti körbe a látogatókat.

„Habár nem az idei lesz az első rendhagyó karácsonyi tárlatvezetés, ezúttal valami egészen rendkívülivel várjuk majd a vendégeket. Nagyon örülök, hogy ezt a különleges eseményt olyan tehetséges emberekkel oszthatjuk meg, mint a Halott Pénz csapatának tagjai, akik hozzánk hasonlóan tisztelik a családi kapcsolatokat és a hagyományokat” – mondta Zwack Sándor, aki személyes történetekkel fűszerezve kalauzolja majd a vendégeket a túrán

„Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy ezen a különleges tárlatvezetésen Zwack Sándorral járhatjuk be az idén 125 éves gyárat. Amellett, hogy a családi összejöveteleken gyakran hódolunk az Unicum nyújtotta örömöknek, a – számainkban is megmutatkozó – hitvallásunk is hasonló: Csak pozitívan!” – mondta az eseménysorozat kapcsán Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere.

A karácsonyi pincetúrák időpontjai:

  • december 16., 16:00
  • december 16., 18:00
  • december 17., 16:00
  • december 17., 18:00

A karácsonyi pincetúrák helyszíne:

  • Zwack Múzeum és Látogatóközpont, 1095 Budapest, Dandár u. 1.

Bővebb információ az Unicum Facebook oldalán. Az érdeklődők a Facebookon élőben is követhetik a rendhagyó tárlatvezetést.