Mivel a Furmint önmagában is páratlan minőségű bort ad és a terroirborászatban is rendkívül nagy szerepet tölt be, ezért körbenézünk a hazai piacon. A Bor és Piac magazin következő lapszámában a száraz Furmintokról írunk, ehhez várjuk a mintákat a szerkesztőségünkbe.
Tesztünk időpontja augusztus 27. csütörtök.
A mintákat, fajtánként 3 palack bort a Bor és Piac magazin szerkesztőségébe várjuk augusztus 24. hétfőn 16 óráig. Illetve a Sárga Borházba is lehet szállítani őket „Bor és Piac” megjelöléssel augusztus 23. vasárnap 12 óráig.
A Bor és Piac szerkesztőségének címe: Grabowski Digital, 1118. Budapest, Dayka Gábor u. 3. 105/A
A Sárga Borház a Disznókő dűlőnél, a 37-es főút mellett taláható.