Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka

A Bor és Piac szerkesztősége 2015-ben is meghirdeti immár hagyományos pályázatát Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka címmel.

A Bor és Piac szerkesztősége 2015-ben is meghirdeti immár hagyományos pályázatát Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka címmel. A pályázaton minden magyarországi szőlőbirtok részt vehet, amely gazdálkodása során – azon túlmenően, hogy a legjobb minőségű szőlő és bor előállítására törekszik – gondot fordít a természet értékeinek megőrzésére, a szőlő és a pincészet esztétikai megjelenésére, a birtok és a környező táj harmóniájának kialakítására, a szakma és a borfogyasztók színvonalas tájékoztatására, a kulturált borfogyasztás népszerűsítésére.

Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik úgy érzik, sikerült megteremteniük a mai normáknak megfelelő, a természetes környezettel összhangban lévő, de ugyanakkor a bortermelés hagyományait őrző birtokot. A természet értékeinek megóvása, a vendégbarát körülmények és nem utolsósorban a kulturált borfogyasztás népszerűsítése további fontos szempontok.

A versenyre itt nevezhet.

A győztes birtok időbeli korlátozás nélkül használhatja kommunikációjában a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2015, illetve a Magyarország Legszebb Kisbirtoka 2015 titulust.