Elektronikus tananyag készült a VENDÉGEM alkalmazáshoz

https://www.pexels.com/ Breakingpic

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) elektronikus tananyagot készített az ingyenes VENDÉGEM egyszerűsített szálláshelykezelő szoftverhez. A moduláris oktatóanyag segítséget nyújt minden menüpont és funkció áttekintéséhez, az egyes anyagrészek végén kérdésekkel tesztelhető a megszerzett tudás.

Az MTÜ a legfeljebb 8 szobával és 16 férőhellyel rendelkező szálláshelyek számára ingyenesen biztosítja a VENDÉGEM egyszerűsített szálláshelykezelő alkalmazást. A szoftveren keresztül nem csak az adott szálláshely vendégeinek adminisztrációja végezhető el gyorsan, de a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ felé a napi adatszolgáltatás is egy gombnyomással teljesíthető.

Az alkalmazást ma már több mint 29.000 szálláshelyen használják. Mivel a nagyszámú felhasználó digitális előképzettsége jelentősen eltér, így immár nem csak felhasználói kézikönyv, oktatóvideók, a nyár folyamán több online oktatási kurzus, hanem egy állandóan elérhető elektronikus tananyag is készült az alkalmazás felhasználóinak.

A tananyag kilenc részben mutatja be a szoftver használatának folyamatát. Minden egységben alap és kiegészítő információkat, valamint hasznos tippeket is talál az olvasó. Az egyes modulokat az instrukciókat követve lehet elvégezni. Az adott tanegység végén ellenőrző kérdésekkel mérhető az elsajátított tudás mélysége.

A teljes tananyag áttekintése és az összes ellenőrző kérdés helyes megválaszolása segítséget nyújt abban, hogy a szoftver alkalmazói magabiztos felhasználóvá váljanak a mindennapokban. Az elektronikus tananyag az info.vendegem.hu  oldalon érhető el.

(Forrás: MTÜ)