Ismét Média Bora borverseny

Idén is megtartjuk különleges borversenyünket, a Média Bora megmérettetést, amelyen a magyar média borkedvelő, borértő szakembereit kérjük fel a legjobb borok értékelésére. A tesztre öt kategóriában lehet nevezni: fehérborok, vörösborok, rosé borok, pezsgő borok (pezsgők, gyöngyöző- és habzó borok), természetes édes borok. Nevezési határidő: február 24.

Február 26-án, pénteken délután a magyar média borkedvelő, borértő szakemberei kóstolják a legjobb tételeket. A tesztelők munkáját kiváló borászok segítik. Az első tételek már megérkeztek a szerkesztőségbe, idén is izgalmas, színvonalas megmérettetésre készülhetünk!

A Média Bora versenyre öt kategóriában lehet nevezni: fehérborok, vörösborok, rosé borok, pezsgő borok (pezsgők, gyöngyöző- és habzó borok), természetes édes borok. Ha borát szeretné benevezni, emailen küldje el a mellékelt nevezési lapot az info@borespiac.hu címre, a borból pedig tételenként 4 palackot szíveskedjék eljuttatni a szerkesztőségbe (1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.) legkésőbb február 25-ig. A nevezési díj 5000 Ft + áfa tételenként. Illetve a 2015-ös év bortesztjeinek legjobb tíz-tíz tételét szeretettel várjuk a tesztre meghívottként nevezési díj nélkül.

A beérkezett minták előzsűrizésen esnek át, és a legjobbakat nevezzük be a versenybe! A teszt eredményei a Bor és Piac 3-4. számának „Média bora” mellékleteként jelennek meg.

A kategóriagyőztes borászoknak az egri Médiapiac konferencián adjuk át az okleveleket a gálavacsora keretében.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK: