Ősszel is Balaton 2.

2023-11-04

8220. Balatonalmádi, Városház tér 4.


7900 Ft

A rendezvényről

A Bor és Piac az „Ősszel is Balaton 2” című projekt keretében egy balatoni borokat bemutató sétáló borkóstolót és mesterkurzust szervez november 4-én szombaton 15 és 21 óra között Balatonalmádiban. A projekt átfogó célja a kulturált borfogyasztás, borkultúra, valamint a fenntartható borászat népszerűsítése a Balaton Borrégióban.

A projekt fő eseménye egy sétáló bórkóstoló és mesterkurzus, ahol szezonon kívüli időpontban találkozhatnak a borkedvelők és bortermelők, valamint a szakma hazai és nemzetközi képviselői. A sétáló borkóstolón mintegy 25 kiállító borászat kínálatával ismerkedhetnek meg a vendégek, a termelők személyesen lesznek jelen a rendezvényen. A jegyvásárláshoz kérjük görgessen lejjebb, az első száz jelentkezőnek tudunk jegyet biztosítani a sétáló borkóstolóra, a mesterkurzusra 40 jegy áll rendelkezésünkre, amelyeket kizárólag ide kattintva lehet megváltani.

A Balaton Borrégiót népszerűsítő átfogó média megjelenéssel  a Bor és Piac magazin szeptemberi lapszámával, közösségi média megjelenésekkel, valamint kisfilmekkel támogatjuk a helyi borászatokat.

Jegyárak a sétáló borkóstolóra ezen az oldalon is válthatók: október 27-ig early bird jegyek: 5900 Ft, mesterkurzus: 4900 Ft. Október 28-tól sétáló borkóstoló: 7900 Ft,  konferencia: 6900 Ft. Korlátozott számban november 4-én és a helyszínen is lehet jegyeket váltani: 9900 Ft-ért és 7900 Ft-ért a mesterkurzusra.

A helyszín kiválóan megközelíthető a Balatonalmádi vasútállomástól kb. 3-5 perc sétával, így az esemény végén vonattal is hazautazhatnak a látogatók.

A kiállító borászatok listája folyamatosan frissül és ide kattintva érhető el.

 A 16:00 és 18:30 óra közötti  szakmai konferencia és mesterkurzus programja ide kattintva érhető el és az elővételes jegyeket is a megadott hivatkozásra kattintva lehet megvásárolni. Illetve a sétáló kóstolóra bankkártyás fizetéssel is afenti linkre kattintva lehet jegyet váltani.

A rendezvény időpontja: 2023. november 4. 15.00- 21.00

Helyszín: Pannónia Kulturális Központ Balatonalmádi, Városház tér 4.

A program a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre.

 


7900 Ft

Legutóbbi rendezvényekBor és Piac előfizetés

Rendelje meg Ön is a Bor és Piac szakmai magazint 2024-re,  Így rendszeresen a postaládájában találja a magazint, első kézből értesülhet a szakma legfrissebb híreiről,…


Korábbi rendezvények