Ünnepi bortesztkóstoló: pezsgők, aszúk és egyéb desszertborok

2019-12-05

1126 Budapest, Németvölgyi út 6.


5900 Ft

A rendezvényről

Kedves Olvasónk!

Az idei évtől nem csak olvashat róluk, de kóstolhatja is a Bor és Piac zsűrije által tesztelt borokat. December 5-én, csütörtökön kóstolja meg velünk a legjobb pezsgőket és desszertborokat, köztük számos kiváló aszút!  Könnyebb lesz italt választani az év végi ünnepekre, ha most megkóstol 20 pezsgőt, 12 aszút, 10 szamorodnit, 4 jégbort, 12 késői szüretelésűt, egy máslást és egy fordítást.

Minden belépőjegy mellé egy Bor és Piac magazint is adunk ajándékba, hogy rögtön  összevethesse saját tapasztalatát a szakértők véleményével.

Az est folyamán dr. Pásti György nyugalmazott egyetemi docens élvezetes szakmai előadásai nyújtanak majd bepillantást a színfalak mögé, valamint Bozzai Attila és Jandó Zsuzsa digiporámái színesítik az estet.

Miklós nap alkalmából meglepetéssel várjuk Önöket ?

A kóstoló december 5-én, csütörtökön 19 órától 22 óráig tart.

Helyszín: Boriroda, Budapest XII. ker. Németvölgyi út 6.

Belépő: elővételben november 29-ig 4900 Ft, november 30-tól 5900 Ft.

Biztosítsa be részvételét mielőbb! A Bor(teszt)kóstolót tapasztalt borbarátoknak szánjuk, és egy kóstolóra legfeljebb 50 jegyet adunk el.


5900 Ft

Legutóbbi rendezvények

Bor és Piac előfizetés

Rendelje meg Ön is a Bor és Piac szakmai magazint 2024-re,  Így rendszeresen a postaládájában találja a magazint, első kézből értesülhet a szakma legfrissebb híreiről,…



Ünnepi Bortesztkóstoló

2019 óta nem csak olvashat róluk, de kóstolhatja is a Bor és Piac zsűrije által tesztelt borokat. November 30-án, csütörtökön 17:00 és 20:30 óra között kóstolja meg velünk…


Korábbi rendezvények