Online Bortesztkóstoló: Bortesztünk győztes roséi

2020-06-04


A rendezvényről

Már nem csak olvashat róluk, de kóstolhatja is a Bor és Piac zsűrije által tesztelt borokat.

A Bor és Piac magazin 2019-ben indult rendezvénysorozata a Bortesztkóstoló, ahol megkóstolhatják a Bor és Piac zsűrije által tesztelt borokat. Legfrissebb lapszámunk győztes tételeit online mutatjuk be olvasóinknak június 4-én, csütörtökön 20:00 és  21:30 között ZOOM felületen.

Jelentkezni emailen lehet a borteszt@borespiac.hu címen, a jelentkezőknek elküldjük az esemény linkjét. 

Az est folyamán a három legjobb rosét személyesen a bortermelők mutatják be a résztvevőknek, miközben Dr. Sólyom Leskó Annamária egyetemi adjunktus élvezetes szakmai előadásai nyújtanak bepillantást a színfalak mögé, valamint Bozzai Attila és Jandó Zsuzsa digiporámái színesítik a rendezvényt.

Belépő: nincs, de a borokat mindenkinek magának kell beszereznie

Az est folyamán megkóstolt tételek:

Gál Szőlőbirtok és Pincészet: Kékfrankos rosé, 2019  (beszerezhető: CBA Príma, Palack Borbár, 0,75 bistro, holnapottabor.hu)

Vylyan: Kakas rosé, 2019 (beszerezhető: Spar, Tesco, Metro, Auchan, Veritas, vylyan.hu )

Lajvér: Rosé, 2019 (beszerezhető: Auchan, Spar, CBA,  lajverwine.com)

Biztosítsa be részvételét mielőbb! A Bor(teszt)kóstolót tapasztalt borbarátoknak szánjuk, és egy kóstolóra legfeljebb 50 vendéget várunk. A részvételt jelentkezési sorrendben igazoljuk vissza!

 


Legutóbbi rendezvényekBor és Piac előfizetés

Rendelje meg Ön is a Bor és Piac szakmai magazint 2024-re,  Így rendszeresen a postaládájában találja a magazint, első kézből értesülhet a szakma legfrissebb híreiről,…


Korábbi rendezvények