Maurus Borászat - Mór

Középbirtok

Teljes cím:

8060 Mór, Hársfa u. 10.

Email cím:

info@maurus.hu

A birtok története:

A borkészítés helyszíne a Lamberg Pince, mely talán a leghíresebb, egyik legrégibb pince a Móri Borvidéken. A Lamberg Kastély megépítésével egy időben készült el az 1700-as évek végén. Az épületből olyan méltóságteljes, magasztos hangulat árad, amely páratlan élménnyel gazdagítja az ide látogató borkedvelőket.

A pince és a hozzá tartozó üzem bemutatása:

A borkészítés a hagyományok tiszteletben tartása mellett minden évben kiegészül a korszerű technológiával. Célunk, hogy a kompromisszumok nélküli, kiváló minőség elérése mellett minden évben kiemelkedő borokat alkossunk. Ismerje meg Ön is borainkat, melyeket minden nap szakmai odafigyeléssel és nagy szeretettel készítünk.

Vendégfogadás és egyéb szolgáltatások:

Látogasson el Mór egyik legrégebbi pincéjébe, ahol a hagyományos értékek találkoznak a mai modern ismeretekkel. Kötetlen, családias hangulatú borkóstolón keresztül mutatjuk be azt a gondoskodást, ahogyan boraink hosszú érlelés mellett komoly borokká fejlődnek, és a kiváló minőséget szem előtt tartva kísérjük végig boraink fejlődését. A gyümölcsösség öröme, a savak üde játéka, az ízek természetes tisztasága, a test eleganciája teszik teljessé borainkat.