Jótékonysági bortesztkóstoló a Tabánban

A hosszú pandémiás kényszerpihenő után ismét megkóstolhatja bortesztjeink legszebb tételeit! Ezúttal impozáns környezetben, a Tabán lankái között. A rendezvényhelyszín egy belső teremmel és egy tetőterasszal várja vendégeinket! Kellemes zene, varázslatos hangulatú fényképek, laza kikapcsolódás és nem utolsósorban izgalmas borszakmai előadások június első csütörtök estéjén. 

A borest teljes bevételét az orosz- ukrán háború áldozatainak támogatására ajánljuk fel a “Te is segíthetsz! Támogató Alapítványon keresztül”.

Már nem csak olvashat róluk, de kóstolhatja is a Bor és Piac zsűrije által tesztelt borokatJúnius 2-án, csütörtökön kóstoljon meg velünk több mint 80 kiváló tételt a legutóbbi rosé-, illatos- és gyöngyözőbor tesztünk legjobb borai közül.  Minden belépőjegy mellé egy Bor és Piac magazint is adunk ajándékba, hogy rögtön  összevethesse saját tapasztalatát a szakértők véleményével.

Az est folyamán dr. Pásti György nyugalmazott egyetemi docens élvezetes szakmai előadásai nyújtanak majd bepillantást a színfalak mögé, valamint Bozzai Attila és Jandó Zsuzsa digiporámái színesítik az estet.

A kóstoló június 2-án, csütörtökön 18 órától 22 óráig tart.

A helyszín: Tabáni Tenis Club, Budapest I. ker. Krisztina krt. 101.

Belépő: elővételben május 25., szerda estig 4900 Ft, május 26-tól 5900 Ft, támogatói jegy: 10 000 Ft.

Biztosítsa be részvételét mielőbb! A Bor(teszt)kóstolót tapasztalt borbarátoknak szánjuk, és ezen összevont kóstolóra legfeljebb 60 jegyet adunk el.