A UPS szállítja Európa legjobb borait

747-8F First Flight K64878-35_FA252584

Megújult szolgáltatásával a UPS most már az Európán kívüli fogyasztók számára is közvetlenül szállít borokat.

A UPS bővíti szolgáltatás-portfolióját, így mostantól az alkoholos italok, borok és sörök közvetlenül juthatnak el a fogyasztókhoz a világ bármely pontján. A borszakértők és ínyencek így kedvenc italaikat a UPS Express vagy Standard szolgáltatások igénybevételével, akár közvetlenül a szőlőültetvényekről is beszerezhetik.

A 2017-es VINEXPO / IWSR Global Study 2015-2020 felmérése szerint a kínai borimport 2016 és 2020 között várhatóan 80 százalékkal emelkedik majd, a teljes ázsiai-csendes óceáni térség pedig közel 13 százalékos importnövekedésre számíthat. Olaszország, Franciaország és Spanyolország a globális bortermelés 50 százalékát adja, az EU-n kívüli piacokon erősödő fogyasztás így komoly lehetőség a további növekedésre, hiszen az öreg kontinensen a borfogyasztás csökkenő tendenciát mutat.

„Számunkra elsődleges fontosságú, hogy ügyfeleink – legyenek akár fogyasztók, kistermelők vagy szakértő borkereskedők – helytől, és időtől függetlenül hozzájussanak rendelésükhöz, melyet a UPS szolgáltatásminősége garantál” – mondta Nando Cesarone, a UPS Europe elnöke.

A UPS közvetlenül a fogyasztókhoz történő borkiszállítást biztosít Európa egyes országaiból Kínába, Dél-Koreába és Japánba, és mostantól Kanadába, a Dominikai Köztársaságba, Hong Kong-ba, Indiába, Makaóba, Dél-Afrikába, Svájcba, Új-Zélandra, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Tajvanra és Thaiföldre is. Ez a B2C szolgáltatás a UPS már meglévő B2B portfólióját is kiegészíti, és így globális lefedettséggel bír, legyen szó akár raklapos vagy raklap nélküli szállításról.

Azok, akik az Európai Unió területén belül szállítanának vagy rendelnének, szintén igénybe vehetik a UPS borszállítási szolgáltatását. Tehát ha valakinek például a nyaralás alatt megtetszik egy bor, immár nyugodt szívvel hazaszállíttathatja azt otthonába is.

A UPS olyan hitelesített és biztonságos csomagolást kínál, melyet kifejezetten borosüvegek szállításához terveztek (dobozonként legfeljebb 12 palack bor, vagy 6 palack pezsgő), és mely a UPS telefonos ügyfélszolgálatán keresztül rendelhető meg.

A Franciaországból és Olaszországból rendelő ügyfelek a UPS „Customized Declared Value for Wine” programját is igénybe vehetik. A UPS Capital által kínált szolgáltatással, a megrendelők előzetesen igazolt csomagolást használva akár 500 euró értékig is biztosíthatják csomagjaikat. Amennyiben a szállítmány ennél többet ér, az ügyfelek további védelmet is igénybe vehetnek, akár a teljes kiskereskedelmi érték erejéig. A megrendelők biztosak lehetnek abban, hogy boraik biztonságosan megérkeznek rendeltetési helyükre, ha pedig valamilyen oknál fogva a bor megsérül a szállítás során, a UPS teljes jótállást biztosít a bor értékére, és a szállítási költségekre egyaránt.