Exkluzív Béres borvacsora az Astoriában

A díjnyertes szőlőbirtok és a gasztronómia találkozik csütörtök este.

December 3-án 19 órakor a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2015 díjat elnyert Béres Szőlőbirtok és Pincészet borai mutatkoznak be a Café Astoria Restaurantban, egy exkluzív borvacsora keretében. A borokra komponált menüsort az étterem kreatív séfje, Lakatos Tímea álmodta meg.
  • Welcome drink : 2013 Béres Tokaji Sárgamuskotály
  • Amuse bouche: Uborkakoktél lazackaviárral és parmezánchipsszel

2014 Béres Tokaji „Holdezüst” Cuvée

  • Hideg előétel: Borjúbríz aszalt gyümölcsös brióssal citrusos „lakkal”

2014 Béres Tokaji Furmint

  • Meleg előétel: Vaníliás vargánya brulée snidlinges csigával

2010 Béres Tokaji „Magita” Cuvée

  • Főétel: Japán fürj füstölt tojásával, grillezett fácánmell kelkáposztás kecskesajt roláddal és korianderes céklával

2011 Béres Tokaji „Lőcse” Furmint

  • Desszert: Ánizsos brownie sóskaramell mousse-szal, maracujavelővel

2007 Béres Tokaji 6 puttonyos Aszú

A borvacsora ára 8.900 Ft + 10% szervízdíj. Regisztráció és asztalfoglalás az astoria.restaurant@danubiushotels.com e-mail címen.